ANDERE SECTOREN

Administratief/commercieel/financieel
Uitzenden en werving & selectie van personeel in de administratief/commercieel/financiele sector en administratief personeel op MBO, MBO+, HBO en WO niveau.

Management Support
Detacheren, uitzenden en werving en selectie van Executive Secretaries en/of Personal assistents. Het vinden en behouden van gekwalificeerd secretarieel personeel op hoog niveau is een moeilijke opgave. U-Point zorgt voor vaste of tijdelijke kandidaten die een toegevoegde waarde vormen voor uw bedrjf. De kandidaten beschikken over HBO werk- en denkniveau. Naast de formele eisen zoals uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheid, screenen wij onze kandidaten ook op persoonlijke vaardigheden en service- en klantgerichtheid.

Logistiek
Detacheren, uitzenden, opleiden en werving & selectie van personeel in de logistieke sector. We bemiddelen naar functies zoals (transport)planners, inkopers, managers en (leidinggevend)magazijn personeel. MBO / HBO niveau.

Tandheelkunde/Orthodontie
In haar meer dan 15 jarig bestaan bemiddelt U-Point nu ook al bijna 5 jaar succesvol in de tandheelkunde/orthodontie
Goede medewerkers zijn namelijk bepalend voor de kwaliteit en succes van de praktijk.
U-Point streeft naar deze goede match. De juiste persoon op de juiste plaats.
Uitzenden, detacheren en werving & selectie van personeel in banen zoals
tandartsassistenten (allround assistenten, stoelassistenten, omloopassistenten, balie-assistenten) preventie-assistenten,
ortho-assistenten, mondhygiƫnisten, baliemedewerkers en praktijkmanagers.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariska op de Haar, accountmanager U-point Emmen.
ONZE EXPERTS