PAYROLLEN

Onze payrollservice houdt in dat u zelf als opdrachtgever de regie houdt over de werving en selectie van uw personeel. U bent degene die toezicht houdt over het functioneren van uw personeel en u geeft u de instructies en beoordelingen. Binnen uw organisatie verandert er in de praktijk eigenlijk niets. U-Point neemt u daarbij alle zorgen uit handen. Bij payrolling neemt U-Point het formele werkgeverschap van u over en treed uw personeel in dienst bij U-Point. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over juridische en administratieve zaken, zoals het verwerken en uitbetalen van salarissen en de afdracht van de loonbelasting en sociale premies, maar ook het pensioen van uw personeel. Voor u én uw medewerkers fungeren wij als externe P&O-afdeling waar u met al uw vragen terecht kan. U betaalt een vast tarief en ontvangt maandelijks slechts nog één factuur, zodat u van tevoren weet wat uw personeelskosten zijn en deze overzichtelijk houdt. Tevens bespaart u nog eens aanzienlijk op de kosten van uw loon- en contractadministratie, de accountantskosten, arbokosten en niet te vergeten ziektekosten.

Indien u een zelfstandige bent, maar niet beschikt over een Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) is payrolling de oplossing. U komt in dienst bij U-Point en wij verzorgen de facturatie naar de opdrachtgever en uw verloning. 

U-Point voldoet aan de NEN-Normering 4400-1 en is aangesloten bij de ABU. Daarnaast zijn wij gecertificeerd volgens de meest recente ISO 9000 norm.
ONZE EXPERTS