ONDERWIJS

U-Point is onderdeel van CBE Nederland, een organisatieadviesbureau dat al 25 jaar actief is in het onderwijs. Medewerkers van U-Point Onderwijs zijn voornamelijk afkomstig uit het onderwijs. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Hengelo verzorgen wij landelijke dekking. U-Point Onderwijs bemiddelt onderwijspersoneel voor alle sectoren in het onderwijs, waarbij de focus ligt op leerkrachten en docenten. Onze intake gesprekken zijn op basis van de BIO competenties.

Klik hier om u als kandidaat in te schrijven
Klik hier om alle vacatures in het onderwijs te zien!

Het onderwijs is sterk in beweging. Onderwijsinstellingen hebben te maken met vele thema’s: veranderende regelgeving, een explosief stijgend lerarentekort, vergrijzing, diversiteit van zowel leerlingen als docenten, generatiemanagement, etc. Deze thema’s zijn van grote invloed op uw personeelsbeleid. U-Point Onderwijs, een bemiddelingsorganisatie met kennis van en ervaring in de onderwijssector, kan u bij deze thema’s ondersteunen.

Samen met u kunnen we bijvoorbeeld een personeelsscan maken om de opbouw van uw personeelsbestand in kaart te brengen. Blijkt hieruit dat uw behoefte de komend jaren voornamelijk ligt bij eerstegraads bevoegde docenten, dan organiseren wij voor u een kweekvijver van eerstegraads docenten waarmee we een geleidelijke instroom van nieuwe docenten kunnen garanderen.
ONZE EXPERTS