TECHNIEK

De behoefte aan goed geschoolde vakmensen in de metaal- en elektrobranche en installatietechniek is voor de komende jaren een groeiende zorg. Alleen al de vervanging vanwege pensionering of vertrek naar andere beroepen zorgt voor een voortdurende vraag.

Onze accountmanagers zijn zowel naar de vraag- als de aanbodkant voor u een betrouwbare partner, een gesprekspartner op niveau. Ze beschikken over technische kennis en ze kunnen een juiste inschatting maken van de personeelsvraag en de zoektocht naar een nieuwe baan. U-Point streeft naar de goede match tussen kandidaat en klant. De juiste persoon op de juiste plek; een hoge toegevoegde waarde van ons bureau.

U-Point is actief in de bedrijfstakken metaal, elektro- en installatietechniek, proces- gas- en olieindustrie, maar we bemiddelen ook voor de food-, energie- en chemische sector. De vakgebieden kenmerken zich door een brede verscheidenheid aan opdrachten: van onderhoud in gebouwen, nieuwbouw, oplossen storingen aan machines, revisie van appendages zoals afsluiters, veiligheden, pompen, totale stops bij fabrieken, revisie van tandwielkasten tot procescontrole bij productiebedrijven. Maar ook voor elektro- en installatiewerkzaamheden hebben wij de vakmensen.

Klik hier voor alle vacatures in de techniekbranche!
ONZE EXPERTS