BEVEILIGING

Loop een willekeurig warenhuis binnen, grote kans dat je daar een winkelsurveillant tegenkomt. Of misschien denk je bij beveiliging meteen aan een vliegveld met luchthavenbeveiligers. Maar beveiligers worden op veel meer plekken ingezet. Bij bedrijven, hotels en alarmcentrales, bij evenementen, mobiele surveillance en waardetransporten. Beveiligers zijn specialisten in het bewaren van orde rust en veiligheid. Daaraan heeft de samenleving een grote behoefte, het leven is immers een stuk aangenamer als we ons met zijn allen veilig voelen.

De beveiligers van U-Point Security zijn veelal beveiligers met een ruime ervaring en brede kwalificatie. Met korte lijnen tussen uw en onze planning kan een beambte op korte termijn worden ingezet. Korte inwerktijden, representatieve dienstverlening en duidelijk differentiëren aan de omgeving staan voor U-Point Security centraal. Een greep uit de activiteiten waarin U-Point Security is in te zetten: Objectbeveiliging, Receptieservices, Mobiele Surveillance, Evenementenbeveiliging, Beveiliging op Scholen, Meldkamerwerkzaamheden en Beveiliging/Toezicht in de Openbare Ruimte. Klik hier voor alle vacatures in de beveiligingsbranche!

U-Point Security is een wettelijk erkende onderneming voor het verlenen van beveiligingsdiensten onder vergunningnummer ND 1589. Onze onderneming is ook ingericht als leerbedrijf voor aspirant beveiligers. Met deze erkenning van de Ecabo is het mogelijk om toekomstige beveiligers kennis te laten maken met de praktijk van de beveiliging.
ONZE EXPERTS